Webes rendszer ételrendeléshez

2012. 12. 15.Langalló Ház Győr * Ételkiszállítás

Mikor találkoztam a Langalló Ház vezetőjével és szakácsával, láttam rajta, hogy az élete a magyaros ételek készítése. Vannak emberek, akikről már kilométerekről ki lehet szúrni, hogy szereti a munkáját és örömmel végzi. Azonban azt is láttam rajta, hogy hosszú távon hiába ez a szeretet, ha nincs meg a célközönség. Nincs mese, megkedveltem az őszinteségéért és azért, mert lelkiismeretesen végzi a munkáját és szereti is. Hello Langalló Ház!

Langalló Ház * Ételkiszállítás Győr

Profi szakácstól profi langallót várunk

Rengeteg étteremben voltam már, a legszebb helyeken volt teljesen vállalhatatlan kaja. Ezért pillanatok alatt kiszúrom, ki az aki még egy egyszerűnek mondható langallót is szívvel lélekkel készít el. Gyuri a Győri Langalló Ház szakácsa ilyen.

Jó időben jó helyen és találd meg a célközönségedet

Nos mikor találkoztunk, egy külvárosi fagyizóban volt a Langalló Ház. Valljuk be őszintén hiába a magyaros ételek iránt érzett vonzalom, hiába a Pizza helyett magyaros langalló idea, ha rossz helyen vagy. Pont ekkor találkozunk. Tetszett a lelkesedés, az ötlet így elhatároztam, hogy mindent megteszek, hogy sikerüljön a dolog.

Langalló Ház * Ételkiszállítás Győr

Az internet egy kitörési pont az ételkiszállításban

Az étel kiszállításban van néhány komolyabb buktató:

  1. nincs rendelésed
  2. rossz az amit csinálsz
  3. drága vagy
  4. nem ár érték arányos a szolgáltatásod
  5. pontatlan vagy megbízhatatlan a szolgáltatásod

A 2.-5. pontban leírtak nem az én dolgom és ha hiányzik belőle a lelkiismeretes munkavégzés, ezt senki nem fogja tudni pótolni. Az első ponton lehet segíteni hatékony, ügyfélszerző webes jelenléttel, keresőoptimalizálással. Ne kerteljünk, egy profi, használható weboldal ami a keresőkben elől van, az bizony lendíthet a dolgon. Ezt nevezem én hatékony ügyfélszerző weboldalnak. A győri Langalló Háznak sikerült ezt felismerni és lépett.

Használhatóság és egyszerűség az étel rendelésnél

Rengeteg pizza és étel rendeléssel foglalkozó oldalt megnéztem és engem zavart, hogy mindenhol regisztrálni kellet. Ha rendelek, szeretem pikk-pakk leadni és nem regisztrációval, meg tolakodó értékelésekkel tölteni az időmet. Ezért a legegyszerűbb étel kiszállítást támogató rendszert sikerült elkészítenem.

Modern és használható weboldal ételkiszállítás területére

Most mondhatnám, hogy reszponzív webdesign (mobil kijelzőkön is működik), CSS3, HTML5, jQuery, PHP5 puffogtathatnék olyan szakszavakat amitől hasra lehet esni, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy támogassa a weboldal a vállalkozás igényeit 100%-osan. Az etelkiszallitas.eu rendszere ezt teszi. Pofátlanul egyszerűen lehet ételeket rendelni, feltölteni és szerkeszteni.

 Hello Világ

Ma elindult a Győri ételkiszállító weboldala

Ma elindult az ételkiszállítással foglalkozó győri cég weboldala, amit én terveztem és fejlesztettem le. A keresőoptimalizálás is az én feladatom lesz, amit a legjobb tudásom szerint fogok elvégezni, mert hiszek a vállalkozás sikerében és tudom, hogy az ügyfélszerzés egyik legnagyszerűbb helyszíne a világháló. Szóval Hello Langalló Ház)!

Weboldal készítés hasznos tipp: Csak profikkal, szakérővel dolgozz!

Felhívnám mindenkinek a figyelmét arra az apró tényre, hogy nem mindegy ki készíti el a weboldalunkat. Van aki tud weboldalt készíteni és van aki hatékony honlapokat épít, olyat, amitől egy vállalkozás épül és nem csak pénzkidobás volt.